18 d’abril 2008

La vida amb un fanàtic del futbol

Ahir
Samarreta vella. Calçotets estripats. Glop de cervesa. Calada de cigarret. Glop de cervesa. Calada de cigarret. Glop de cervesa. Glop de cervesa. Renecs. Pixar. Glop de cervesa. Més renecs. Dempeus al sofà. Crits. Encara un altre glop de cervesa. Aplaudiments. Glop de cervesa. Pixar. Glop de cervesa. Resum del partit. Calada de cigarret. Un altre resum del partit.
Avui
Llegir les pàgines d’esport del diari. Tornar a llegir les pàgines d’esport del diari. Resum del partit. El dia després. Resum del partit. Les pàgines d’esport del diari.

2 comentaris:

  1. Insults als jugadors. Insults a l'entrenador. Referències hostils a la mare de l'àrbitre. Rascar-se. Referències al sou dels jugadors. Rascar-se. Crits a l'aparell de televisió en referència al lloc on està situada la porteria i si els jugadors ho saben / ho veuen. Rascar-se més. Moment de tensió i repartiment dels últims insults juntament amb ànims per als jugadors. Renec final (normalment format per cinc paraules o més). Caure al sofà. Remugar. Roncar.

    Jijiji

    Molt millor, aquest bloc!

    ResponElimina
  2. A la mitja part, preparació del bocata de mortadela amb olives. La primera queixalada coincideix amb l'inici de la segona part. Amb tanta cervesa surten un bon parell de rots amb regustillo a mortadela. Si l'equip contrari marca un gol, el fanàtic s'aixeca del sofà i fa de tres a quatre passadissos. Res del que s'ha dit aquí no faria sense públic, és un jugador més.

    En referència a l'àrbitre: "Madrilenyo havia de ser!"

    I el teu myspace?

    El teu brother.

    ResponElimina